Kategóriák
Kategóriák
Szűrés
gyártó-
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Termék részletek


FZ Forza Graphite Light 8 U tollasütő

FZ Forza Graphite Light 8 U tollasütő
 • FZ Forza Graphite Light 8 U tollasütő
 • FZ Forza Graphite Light 8 U tollasütő
 • FZ Forza Graphite Light 8 U tollasütő
30 990 Ft
Az FZ Forza új szenzációja, a Light 8U a maga 68 grammjával a világ legkönnyebb ütője! Egy fantasztikusan gyors és extram komfortos ütő, mely olyan dinamikára képes, melyről a játékosok előtte csak álmodni tudtak!
 • Tollaslabda ütő súlya 68 g
  Balance Fejnehéz
  Rugalmasság Médium
  Lyukak száma 76
  Javasolt maximális húrfeszültség 11.5-12 kg
  Játékstílus All-Round játék
  Húr Ashaway húrral
  Termék színe Fehér

  Technológiák:

  Carbon Nano Tubes(CNT) - A Carbon Nano Tubes(CNT) technológia az anyagszerkezet rendkívül kis léptékű fejlesztésén alapul. Az Aalborg-i Egyetemmel(Dánia) közös munka eredményeképpen az FZ Forza képes létrehozni világszintű ütőket összetett polymer anyagokból, a Multi-Wall Carbon Nano Tubes technológia által módosítva. Köszönhetően a MWCMT-nek, az ütők sokkal tartósabbak, a karbonszálakhoz kötődő polimer gyanta biztosítja az ütő szívósságát.

  Carbon # Weave - Az FZ Forza karbonszálai # formában, szorosan összefonódnak, erős hálózatot alkotva a karbonszálak között. Ez a technológia torziós stabilitást ad a keretnek és a nyélnek a megnövelt precízió és tartósság érdekében.

  FADC, Anti Drag Coating - Mielőtt az FZ Forza kihozná a piacra az ütőit, bevonják őket egy speciális nagy molekulájú, kis sűrűségű porbevonattal mely biztosítja, hogy az ütő felülete teljesen sima legyen, így csökkentve a légellenállást.

  Spongze - Az FZ Forza Spongze technológiája összehangolja a molekulákat a polimer gyantával és a grafitot nano-szinten köti össze, így a szilárd grafit belsejében 5-30 nanométeres kis terek jönnek lére. Ezek kisméretű légzsákként működnek, így lágyabb érzést kelt minden ütésünk. Ez az innovatív technológia enyhíti a nyomást a csuklón,könyökön és vállon, így elérhetjük a maximális erőt leütéseinknél.

  Titanium Reinforced - A titanium egy könnyű és merev anyag, amit többek között űrhajók építésekor használnak. A grafit és a titanium kombinációja növeli az ütő élettartamát és kiemelkedő kontroll biztosít.

  Anti-Tourqe - A legtöbb játékos a lehető legkevesebb torziót szeretné érezni az ütő nyelében. Az FZ Forza több, mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a karbonszálak szövési folyamatában és a különböző szögek kombinációjában, úgy késziti el az ütőket, hogy kevesebb,mint 9% torziót biztosít a versenytársakkal szemben! Ez a technológia nagyban érinti a játékot, ütéseink precízek lesznek anélkül, hogy hiányolnánk az ütő erejét, rugalmasságát és a kontrollt.

  8U - Az FZ Forza volt a világon az első, aki 100%-os grafit ütőt mutatott be 75 gramm alatt, ez volt a prémium 6U. Számos technológiával mind keretben, nyélben és gyártásban a a legjobb anyagokat használva az FZ Forza bemutatja idén a 8U-t, mely csupán 68 grammjával a világ legkönnyebb ütője! Egy fantasztikus gyorsaságú és extra komfortos ütő, mely olyan dinamikára képes, melyről előtte a játékosok csak álmodtak!
Webáruház készítés