Kategóriák
Kategóriák
Szűrés
gyártó-
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Termék részletek


FZ Forza Power 999 tollasütő

FZ Forza Power 999 tollasütő
 • FZ Forza Power 999 tollasütő
39 990 Ft
Az FZ Forza 999 Power egy radikális támadó játékra fejlesztett modell. A keret aerodinamikus a leggyorsabb ütések végrehajtása érdekében, illetve a 300-as balance pontnak és a kicsit szélesebb ütőkeretnek célja, hogy a legerősebb leütésekkel tudd befejezni a labdameneteket.
 • Technológiák:

  Carbon Nano Tubes(CNT) - A Carbon Nano Tubes(CNT) technológia az anyagszerkezet rendkívül kis léptékű fejlesztésén alapul. Az Aalborg-i Egyetemmel(Dánia) közös munka eredményeképpen az FZ Forza képes létrehozni világszintű ütőket összetett polymer anyagokból, a Multi-Wall Carbon Nano Tubes technológia által módosítva. Köszönhetően a MWCMT-nek, az ütők sokkal tartósabbak, a karbonszálakhoz kötődő polimer gyanta biztosítja az ütő szívósságát.

  Carbon # Weave - Az FZ Forza karbonszálai # formában, szorosan összefonódnak, erős hálózatot alkotva a karbonszálak között. Ez a technológia torziós stabilitást ad a keretnek és a nyélnek a megnövelt precízió és tartósság érdekében.

  FADC, Anti Drag Coating - Mielőtt az FZ Forza kihozná a piacra az ütőit, bevonják őket egy speciális nagy molekulájú, kis sűrűségű porbevonattal mely biztosítja, hogy az ütő felülete teljesen sima legyen, így csökkentve a légellenállást.

  Spongze - Az FZ Forza Spongze technológiája összehangolja a molekulákat a polimer gyantával és a grafitot nano-szinten köti össze, így a szilárd grafit belsejében 5-30 nanométeres kis terek jönnek lére. Ezek kisméretű légzsákként működnek, így lágyabb érzést kelt minden ütésünk. Ez az innovatív technológia enyhíti a nyomást a csuklón,könyökön és vállon, így elérhetjük a maximális erőt leütéseinknél.

  Titanium Reinforced - A titanium egy könnyű és merev anyag, amit többek között űrhajók építésekor használnak. A grafit és a titanium kombinációja növeli az ütő élettartamát és kiemelkedő kontroll biztosít.

  Anti-Tourqe - A legtöbb játékos a lehető legkevesebb torziót szeretné érezni az ütő nyelében. Az FZ Forza több, mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a karbonszálak szövési folyamatában és a különböző szögek kombinációjában, úgy késziti el az ütőket, hogy kevesebb,mint 9% torziót biztosít a versenytársakkal szemben! Ez a technológia nagyban érinti a játékot, ütéseink precízek lesznek anélkül, hogy hiányolnánk az ütő erejét, rugalmasságát és a kontrollt.

  88 SPS (Stringing Power System) - Az FZ Forza forradalmi SPS technológiáját tartalmazzák a top modellek. Az SPS nagy kedvence sok top játékosnak, főleg azoknak, akik magas feszességű húrozást igényelnek. Az SPS egyedi labdaérintést biztosít és a tesztek azt mutatják, hogy a támadó ütések 18%-al erősebbek a versenytársakénál a még "sweet spot"-on kívül is! A technológia kulcsa, hogy több húrt található az ütések mögött, így növekedik az erő is. Fontos megjegyezni, hogy az SPS növeli a húr élettartamát. Minden húrozás után akár 2 kilóval erősebb érzetet is adhat az ütéseknél. kevesebb feszültség jut a húrokra. Az FZ Forza SPS rendszerrel rendelkező ütővel így pénzt is spórol a játékos.

  Tollaslabda ütő súlya 88 g
  Balance Fejnehéz
  Rugalmasság Merev
  Lyukak száma 88
  Javasolt maximális húrfeszültség 13-13.5 kg
  Játékstílus Támadó játék
  Húr Ashaway húrral
  Termék színe Fehér
Webáruház készítés